Retourneren

Mocht de maat niet goed zijn of er is iets anders met het product dan mag u dat altijd tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden annuleren! Neem dan graag contact met ons op via info@abmetselaar.nl. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Als wij het product in goede staat hebben ontvangen boeken wij het bedrag zo spoedig mogelijk terug, maximaal 14 dagen na aanmelding van het retour. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Wilt u uw product ruilen?

Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@abmetselaar.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Retouradres

Ab Metselaar Textiel
Jan van Kuikweg 58
1962WE Heemskerk
Nederland